2008. november 20., csütörtök

bolygómese


csak mert klasz lenne, ha csupalila(meg kék, meg rózsaszín) lenne az egész oldal:)
és Tomkának is, azért mert.

9 megjegyzés:

tomka írta...

Helyes, helyes! Ím eljő a dackorszak és végre serdülünk! Imádom a békát (ha ugyan béka) Nekem is van itthon kettő az egyik mindíg szerelmes.

És az élet visszatért a, mederbe.

Amúgy most fennhangon kacarászok, csuda jó kedvem vam, pedig sírnom kéne, mert konkrétan most nincs melóm. Bontok is valami erőset :-)

Hajrá lányok...

Altnőder Emese írta...

:)
na, ma én is a sírás határán voltam, mert bár lenne munkám, lerobbant az autóm, a körynék összes szerelőjétől kosarat kaptam, most várjuk a mentőangyalokat, lehetünk tagok, jeeee :)))
de ez a színprojekt most nagyon feldobott, úgyhogy hajrá!!!!
amúgy ez az egyik legkedvesebb képem:)

tomka írta...

Dackorszak vége! Rohagygygyon le a kocsi! Meg is tette :-) És valóban képeket nézegetni jó, csodás hobbi a miénk.

Hogy szeretem kép! Őszintén mind nagyon szeretem. A Tieidet főképp. Érzékeny Női képek. Sok-sok szeretettel, sok-sok csendes belső harmóniával. Olyan fura világ és olyan magával ragadó. Sokszor csak úgy nézegetem, hogy fürödjek a belőlük áradó szeretetből. Nem vagyok képzet fotós, és nehezen is csinálok tudatosan jó képeket. De a Tieidet azért szeretem nagyon mert olyan mint egy régi album ami előkerül a padlásról és benne van Nagymama meg Pali Tata, meg egy csomó ismeretlen ismerős. Varázslatos világ, igencsak szeretem.

sooslaca írta...

minden pontban egyet kell értenem tomka barátunkkal altnődianyukánk képei jellemzését illetően!
mert nem görcsösen fotóz hanem csípőből játékból szeretetből hülyeségből meg mindehogyan ahogyan az fotóz aki igazán szeret, nem divatból hanem úgy igazán igazán tudatalatt...és mindegy hogy fénybeeresztős skolnyikkal vagy digitáliskanonnal...
és ezek valóban olyanok amikből meríteni lehet és kell is az ilyen autóslerobbanós, vagy esetemben erősen másnapos (pedig hétköznap van és dolgozni kéne :/) napokon...szóval ez ilyen jó
mint általában a többiek képei is ezen a mi kis szigetünkön...
(milyen érzelgős vagyok ma mindjárt meg is hatódok magamon)

Boba írta...

:)

klára írta...

hüpp hüpp :)

tomka írta...

...hüpp!

...Barba trükk!

Kertész Péter írta...

"Tomi vagyok, 27 éves. Ebben az erősen változó belmagasságú tetőtéri lakásban nőttem föl. Jártamban-keltemben, ha kellett, ha nem, folyton bevertem a fejem. Mindig lila volt. Később csak lila vonaton voltam hajlandó utazni, ezért Lillafüreden vonatoztam kizárólag, soha és sehol mással, azzal a híres lilás vonattal. A kalauznő lánya volt az első szeretőm. Lilapinájú volt. Hátezvan."

Altnőder Emese írta...

:DDDDDDDD!!!!!!!!!