2008. november 20., csütörtök

amerikai tudósok találta evolúciós láncszem lila és kék korszak között


11 megjegyzés:

tomka írta...

Isten igazából most kurvajó kedvem lett. Ez az egész, hogy íllen érzékenységgel reagáltak az ország különböző pontjain élő emberek, és nem is találok szavakat... régen éreztem már azt hogy van egy felsőbb akarat és az szeret minket (pláne engem). Most beleborzongok mert van. És ez csudajó! Egy erőset már lenyomtam, de lehet hogy duplázok és belevigyorgom a világ képébe (lassan itt a tél!:-)

sooslaca írta...

Tomka: ráadásul a határon túlról is szerény személyemben;)

igazán eredményes és hasznos felfedezés mely véleményem szerint, ha most nem is de hamarosan, hatalmas áttörést fog jelenteni a lila és kék átmenetek kutatásában és alapjaiban fogja megrengetni azt!mit megrengetni...teljesen ledönteni!!!

Altnőder Emese írta...

na, kéremszépen, kedves Tomka!!! lesz szíves azt a randa szót valami másra cserélni vagy irgumburgum!!! :)))

ez meg itten nagyon tetszik nekem, a cím meg... :))))

Boba írta...

ez tényleg szépséges :)

tomka írta...

De millen igaza van kisnagyság! Legyünk gavallérok és bajúsz peder, randa szavak helyett azt a leborult szivarvégre tessen cserélni e! Így igaz! :-)))

Szeretlek benneteket!

A címre! Dali szerette ezeket a nyakatekert címeket, könnyű neki, Ő maga volt a szürrealizmus. Egyébiránt tökéletesen fedi a cím a tartalmat. Ízlelgetem a szavakat. És jó!

tomka írta...

Bocsáss meg Lacikám, de annyira egyívásuak vagyunk, hogy mit nékünk határ, mit nékünk tér, az alkotó szellem egyébként is határtalan. Mint ahogy nem is olyan rég mondták, kísértet járja be európát (na ez végképp nem értem minek írtam). De a lényeg hogy egy országban élünk de annak nem Magyarország a neve, hanem egy teljesen más ország aminek máshol és másmikor vannak a határai. És azt hiszem ez a legfőbb igazság, hogy egyívásúak vagyunk és ez rendez minket egy országba! És ennek az égvilágon semmi de semmi köze a földrajzhoz. Talán ha ezt Azok is megértenék, kevesebb harag volna a világban.

sooslaca írta...

tomkám ehhez már végképp nem tudok mit hozzáfűzni mert mindenben tökéletesen egyetértek veled!!!!!

klára írta...

tényleg nagyon jó, hogy így ennyire megmozdultak az arcok.még még ez lilulás és mindenkinek a saját szenvedéslilulástörténete, ez vmi szuper

Kertész Péter írta...

Amikor a lilapinájú nő kékország határában szülni készül, a kis rózsaszín gyerek, ha kidugja a fejét a lukon, ezt látja. Pontosan ezt!

Katjusa írta...

szép:)

Kornel írta...

:)