2009. április 27., hétfő

haaaaajjjjjjj

Valamit biztosan rosszul csináltam mert nem tudok feltölteni képet, ugyanis eltünt az a menüsor ahol a képet csatolni lehet, így csak szövegelni tudok. Ha valami rosszat tettem volna akkor bocsánat. Ha valaki tud akkor segítsen szerencsétlen tomkán.

4 megjegyzés:

nagy_szabolcs írta...

Nem tudom milyen böngészőt használsz, nálam szokott ilyen lenni az Operával, álltalában egy sima F5 megoldja a problémát.

tomka írta...

Internet Explorer, mint minden átlagos felhasználó, és nem a mai nap jelentkezett a probléma, már vagy egy hete fennáll. Aszonygya a masina, hogy hiba az oldalon, és nem is úgy néz ki mint szokott. Egyszerű újraindítással már természetesen próbálkoztam, de mihaszna. Arra gondoltam, hogy valami rosszat klikkeltem és letiltott, vagy véletlen megváltoztattam a beállításokat és most ezért nem enged, de hiába kattingatok nem találom a megoldást. Azóta már töltöttetek fel képet (többet is) vagyis most már biztos hogy én csesztem el valamit csak nem jövök rá, hogy mit.
Vagy tényleg valami rosszat tettem és ezért a bünti. Persze remélem nem így van, csak nem tettem olyan rosszat.
Hát ím ígyen...

sooslaca írta...

sztem próbáld meg más böngészővel mondjuk firefox-al...explorer nem a legegészségesebb. nem hinném h letiltott volna egy sima félrekattintás miatt.

tomka írta...

A firefox-om meg mindíg összeakadt valamivel, de időközben megrugdostam a gépem seggit öszt összekapta magát.