2009. április 29., szerda

art-style (Wien)


6 megjegyzés:

szepesvári dániel írta...

Jim Morrison élt, él és élni fog!

a felsőt megnézném állítva és a másik kép mellett. de a lénye, hogy baromi jó stílusa van a képnek és a tipo nagyon passzol hozzá. tényleg egy az egyben Jim Morrison-os hatása van.

csmb írta...

Köszi Dani!
alapból a két kép egymás mellett lenne, csak sehogy nem akarta betenni a post! :( viszont a felállítás nekem nem jött be, azért van vízben...
köszi a véleményt, és az asszociációt!
b.

tomka írta...

Talán hülyeség de nekem Leni Riefenstahl ugrott be. Azon gondolkodom, hogy miért de talán a nagyon erős kisugárzás miatt. Talán nem jó a vezérfonal, és nagyon távol áljon tőlem a belemagyarázott eszme (szegény Leni is ennek lett az áldozata) de mindkettőtöknél ugyanazt a mellbevágást érzem és ezért a kapcsolat. Remélem nem bántóak a soraim (Riefenstahl megitélése sajnos tabukba ütközik - ami egyrészről érthető), de én természetesen csak a művészet, az ábrázolás mélységéről beszélek.

Az bizonyos, hogy erős kép(ek). tetszik, mert van ott hátul valami, valami nagyon mély és erős dolod. Amitől még nem tudom, hogy féljek vagy vonzódjak hozzá. Olyan mint kísértetet látni. Egyszerre borzasztó és megnyugtató. Nagyon jó.

Vedres Ági írta...

megrázóan szép.
tomka nem mondasz hülyeségeket most sem, és Leni-vel semmi probléma.

csmb írta...

Köszi srácok! később bővebben, de most rohanok!
sziasztok!
b.

Kornel írta...

mintha mondani akarna valamit szerepéről a szereplő amelynek pillanatához hozzárendelheti jelentésének idejét