2008. október 18., szombat

Gorky Zero


Újra szombat van. Régen ilyenkor már a Bulira készültem. Ma már inkább nem megyek el itthonról. De van pár emlék. És mivel az előbb karácsony érzésem támadt, a telet pedig nagyon utálom. Inkább gondolok a nyárra. Úgyhogy rendezek 1 szpecsöl editiont és elérhetővé teszek egy péntek/szombat diaporama-t. Ajánlom Tomka barátomnak. Hogy ne csak az elmúlás legyen a szeme előtt. Hanem a gondtalan szórakozás is. :)
----> http://data.hu/get/745103/2006_tavasz-nyar.exe.html
(A linket bemásolom a hozzászólásokba is. Hátha itt nem mükszik! )

5 megjegyzés:

BetegSrác! írta...

http://data.hu/get/745103/2006_tavasz-nyar.exe.html

Jó szórakozást! :)

tomka írta...

Wow, ahogy a művelt ánglius mondja. Mélyen meghatott az ájánlás és, hogy pont tőled, igazán nagyon köszönöm. Annó mi is próbálkoztunk diaporámával, de mi még diavetítőkkel, és hát ennyire nem sikerült, viszont jól berugtunk ami végülis félsiker. Az egyik haverom hegedült bár aznap fogott életében először hegedűt és mindannyian eldobtuk az agyunkat, asszem ma performasznak hívák, akkor inkább csak béna hülyéskedés volt, de ennek már több mit tíz éve.
A nagy kedvencem az utólsó kép az mint a menybemenetel az nagyon tetszik és szerintem nem is véletlenül maradt urolsónak. :-) Csodás nyári tobzódás.
Amúgy már nem várom a halált, viszont megint ki sem látszom a melóból. Nincs Kegyelem (ezt most vettem meg Dévényi Ákostól - remek)

Katjusa írta...

pocakmaca;D...

fatilla írta...

nekem nagyon bejönnek a videók..jó ötlet volt ez a részletkiragadás aztán az egész megmutatása illetve fordítva..ügyes!

Kornel írta...

a buli addig tart
ameddig tart